Cik Lily Putih- Santapan Bersama Review

Berbuka Puasa di Grandmama’s Pavilion

“Sepanjang bulan Ramadan ini, Restoran Grandmama’s menyediakan beberapa hidangan set menu untuk berbuka puasa. So tak delah korang pening nak pilih yang mana satu nak makan, biasalah decision yang lambat menyebabkan kita semua meroyan kelaparan ni bila tengok meja lain semua makanan dah terhidang tapi kita duk memilih menu lagi ye.”

Read More

Fatin Bella- Santapan Bersama Review

Ramadan Set Promotion @ Grandmama’s Pavilion KL

“Overall Aten memang berpuas hati dengan hidangan Ramadan yang disediakan di Grandmama’s Pavilion KL. Harga dia affordable dan sangat bersesuaian dengan rasa dan portion yang diberikan. Boleh lah bawak mama ayah datang sini. Makanan dia pun ala kampung. Memang Aten akan recommend sini kalau ada sesapa tanya nak buka puasa kat mana .”

Read More

Rafzan Tomomi- Santapan Bersama Review

Set Menu Ramadan 2019- Grandmama’s Malaysia

“Jika anda berada di sekitar Kuala Lumpir, apa kata anda berbuka dekat Grandmama’s Malaysia. Sempena Ramadan ini, Grandmama’s Malaysia bakal menyajikan “Set Menu Santapan Bersama” untuk berbuka puasa ini yang memangnya berbaloi kepada anda yang sukakan makanan selera orang Malaysia.”

Read More

Mawardi Yunus- Santapan Bersama Review

Berbuka Puasa di Grandmama’s Kalau Nak Makanan Citarasa Malaysia

“Memandangkan saya ni jenis suka makan makanan citarasa Malaysia dan ala-ala kampung, jadi Grandmama’s ni memang jadi pilihan utama. Makanan dia pun memang sedap-sedap semuanya.”

Read More

Ina Ainaa- Santapan Bersama Review

Ramadhan 2019 Santapan Bersama Grandmama’s Pavilion 

“Semperna bulan Ramadhan 2019 yang mulia ini, Grandmama’s di Pavilion turut menyediakan set berbuka puasa santapan bersama dengan keluarga anda mahupun dengan sahabat-sahabat anda. Alhamdulillah, ena sebagai pemburu makanan turut diberikan peluang untuk menikmati dan merasai antara set juadah berbuka puasa yang ada disediakan oleh Grandmama’s Pavilion.”

Read More

Grandmama-Santapan-Bersama-Ramadan-20

Mahamahu.com- Santapan Bersama Review

Berbuka Puasa Dengan ‘Santapan Bersama’ Di Restoran Grandmama’s Ramadan Ini

“Boleh kata semua menu mereka kali ini kena dengan selera Malaysia kita dan juga semua orang boleh nikmati. Konsep menarik dan juga harga yang bagi Maha sangat petatutan memang korang makan akan bertambah kerana dapat makan bersa keluarga atau kawan-kawan lebih meriah.”

Read More

Nina Mirza- Santapan Bersama Review

Set Buka Puasa Santapan Bersama Grandmama’s Restaurant 2019

“Tahun 2019 ini bertemakan Santapan Bersama Grandmama’s Restaurant menyajikan hidangan yang lazat sedap dan berbaloi jugak macam tahun-tahun sebelum ini”

Read More

My Makan TV- Perghhh…Sedap! Jom Lobster! Review

Set LOBSTER dari Pacific Ocean di Grandmama’s Malaysia

“Jom berbuka puasa di Grandmama’s dengan menikmati Lobster Curry Hot Pot atau Lobster Masak Merah pada bulan Ramadhan ini.

Grandmama’s menawarkan set-set makan dengan lobster sebagai hidangan utama. Lobster yang diguna disumber dari lautan Pasifik.”

Read More

Mahamahu.com- Perghhh…Sedap! Jom Lobster! Review

Grandmama’s Menyajikan Buka Puasa Yang Berbeza Iaitu Set Lobster Yang Sangat Besar

“Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Bosan juga asyik semua buka puasa makan yang hampir sama. Apa kata kali ni kita cuba pula satu yang memang jauh berbeza dari kebiasaan iaitu berbuka puasa makan Lobster. Maha nak bawa korang ker Restoran Grandmama’s yang menyajikan juadah special ini.”

Read More

Julia Johari- Perghhh…Sedap! Jom Lobster! Review

PERGHHH…SEDAP! JOM LOBSTER!GRANDMAMA’S PAVILION KL

“Tak sangka kari lobster sedap! Selalu tengok lobster di masak dengan cara bakar atau panggang. Rupanya bila di masak cara berkuah macam kuah kari rasa tu perghhh…sedap!”

Read More